Заложи на аксесоарите, които могат да внесат сексапил във всяко облекло

Няма жена, която да не иска да изглежда секси, не само в очите на мъжете. "Чешем" си егото дори, когато някоя друга представителка на нежния пол ни хвърля завистливи погледи. 

Има няколко много лесни начини да постигнете това и наистина да се чувствате секси във всякакъв тоалет.

Носете високи токчета 

Много е важно да можете да ходите на тях, в противен случай ще имат обратен ефект. Но ако добре се справяте, високите токчета ще направят краката ви, а и целия ви вид много секси. 

Бельо с леопардов принт

Бельото с животински шарки се харесва на много мъже и е много секси. Всяка жена трябва да има поне един чифт луксозно бельо в гардероба си. Ако леопардовото не ви харесва, може да пробвате зеброво, змииско или цветно. 

Пола с висока талия 

Една жена задължително трябва да има поне една такава пола. Тя е в състояние да направи всяко момиче да изглежда сексапилно. Вкарайте ризата си в полата, за да сте сигурни, че изглеждате напълно неотразимо. 

Мрежести чорапи

Не се притеснявайте да ги носите и извън спалнята. Разбира се, подбирайте ситуациите, не може да ги носите в офиса или в църквата, но стават за вечерно излизане. Съчетайте ги с нещо стилно и консервативно и ще изглеждате чудесно.