Тук ще намерите отговорите на някои от въпросите, свързани с тайните на женското поведение и начините, по които трябва да реагирате, ако искате да запазите хармонията във взаимоотношенията си

Замисляли ли сте се, защо жената е нервна, защо повишава тон, защо се дразни, когато къщата е разхвърляна, или изобщо, защо изпадате в конфликтни ситуации с представителките на нежния пол, независимо дали става въпрос за запознанство с жени или за сериозна връзка с Жената?

Тук ще намерите отговорите на някои от въпросите, свързани с тайните на женското поведение и начините, по които трябва да реагирате, ако искате да запазите хармонията във взаимоотношенията си:

За всяка жена разговорът е афродизиак! За нежния пол той означава, че интересът е истински и ги кара да се чувстват обичани и разбрани. Приказките им помагат да се отпуснат и ги предразполагат към интимни ласки.

b21aff7b3178af7c89ad966f3cc0ec7c

Дори и най-красивата жена е суетна и винаги си намира кусури във външния вид. Жените постоянно се тревожат как изглеждат, дали мъжете ще забележат. Този постоянен стрес със сигурност пречи, затова е нужно да чуват по-често, че са красиви и неустоими!

За жените сексът не е отделна част от техния живот. Жените не са като мъжете, още с ставането да са готови за подвизи! Стресът и психическото напрежение влияят на желанието на жените за секс и затова те не могат като силния пол да „влязат в настроение“ за секунди. Необходимо е доза ухажване и малко търпение!

mysterious_lady-890071

Оргазмът не е задължителен. Да, женският оргазъм е нещо прекрасно и препоръчително, но не е 100 % гарантиран. Не се притеснявайте, ако не докарвате всеки път приятелката си до оргазъм. Това че една жена не е достигнала до екстаз, не означава, че сексът непременно е бил лош!

Жените не искат всеки допир да е сексуален, те търсят романтика. На жената трябва да й се покаже, че е обичана. Мъже, не я докосвайте и не й нашепвайте нежни слова, само когато искате да я заведете в леглото. Това я кара да се чувства използвана.

fashion-design-black-lace-masquerade-masks

Гушкането след секс е важно за всяка жена без изключение! Много жени се оплакват, че след секс половинките им моментално заспиват. Причината е, че по време на акта нивата на ендорфини в мъжкото тяло са много високи, а след еякулацията рязко спадат. При дамите този процес е по-бавен.

Източник: tialoto.bg