Още от древността жените са багрили своите устни

Преминавайки през различни епохи смело можем да кажем, че червилото е с вековна история. Така до наши дни, в които се радваме на непрестанните иновации в козметичната индустрия. Всички усилия на специалистите са насочени в създаването на най-добрия продукт, който заслужава всяка жена. Не ви се вярва, но евтината козметика винаги си личи.Затова, когато избираме червилото си никога не трябва да правим компромис с качеството.

Когато кожата ни е в шоколадови нюанси нанасяме тъмно червило - цвят на патладжан. То прави устните обемни и секси, а тенът и визията ни неустоими, в съчетание с бронзов руж и златни сенки.

Когато кожата ни е светла можем да си позволим розови, прасковени и портокалови нюанси. Нещо неоново или синьо върху клепачите.

Коралово-червените нюанси са подходящи за порцелановата визия. Добавете малко цвят на теменуга за разкош.

Не забравяйте, че винаги трябва да очертаете контура на устните с подходящ цвят молив. Преди това, нанесете малко балсам на устните, за да ги хидратирате, а след това запълнете с червило.

Качествената козметика прави устните плътни, секси и да изглеждат меки и подхранени. Когато изберете червило от по-нисък клас, то няма да се задържи дълго върху устните ви, а остатъците от него ще ви бъде трудно да премахнете.