Розамунд е трябвало да се подложи на четири цикъла на отслабване и наддаване на тегло, за да се впише в последователността на снимките на холивудския филм.

Номинирана за Оскар за „Най-добра главна женска роля“ тази година, заслужи своето признание заради страхотната си игра, която показа във филма „Не казвай сбогом“.

Има нещо, което обаче феновете й не знаят! Розамунд е трябвало да се подложи на четири цикъла на отслабване и наддаване на тегло, за да се впише в последователността на снимките на холивудския филм.

По време на снимките, на актрисата й се наложило да отслабне и надебелее няколко пъти - с по 6 до 9 килограма.

w1280x800_14714

Ето каква е нейната тайна:

Как е изградила мускулна маса?

Актрисата е качила 3,6 килограма чиста мускулна маса. За да постигне това възможно най-бързо, тя е трябвало да тренира с най-големите тежести в различни упражнения.

Как Ейми е наддала за сцените, в които е по-пълна?

video-undefined-221EF0A200000578-438_636x358

Използва е диетата за наддаване на Холи Лоусън, която включва консумацията на колкото може повече „добри“ мазнини и протеин. Подходящи храни са авокадо, масло от бадеми и сьомга. Въглехидрати също са помогнали. Добрите мазнини са необходими, за да се осигури мускулна маса и тонус. Няколко дни преди снимките Розамунд започнала да се храни с повече въглехидрати и гъсти храни. Ето как е натрупала нужните килограми за филма.

А как е отслабнала за сцената под душа?

Film - Jonny English Reborn

За 10 дни Розамунд Пайк трябвало да се раздели със 7 килограма от теглото си. Ето защо нейните диета и тренировка напълно се променили. Изцяло забранени били въглехидратите, като актрисата се хранела по три пъти на ден. В менюто ѝ присъствали много листни зеленчуци, а и на звездата се наложило да пие алкална вода (нейното pH е близко до това на тялото, като по този начин организмът се предпазва от възпаления). Много тичане също е присъствало в програмата на красивата актриса. Тя дори тренирала по два пъти на ден.