Вижте, кои са правилата на бижутата!

Бижутата са завършекът на тоалета. Освен дрехите, трябва да комбинираме и бижутата си, трябва да се съобразяваме с някои основни правила. Вижте кои са те:

Не носете повече от три пръстена, общо и за двете си ръце. Това отдавна не е модерно, много е неудобно и изключително грозно.

Основно правило при бижутата е и съобразяването с тяхната пищност. През последната година модерни станаха по-ярките и големи аксесоари, но това не означава, че трябва са се отрупаме с тях.

beautiful woman wearing jewelry, very clean image with copy space

Колиетата по принцип се съчетават с пръстените, а гривните с обиците. Никога не носете големи и ярки колиета, гривни, пръстени и обици заедно.

Когато сте избрали по-голямо и масивно колие, не слагайте гривна. Обеците сложете, но нека да са почти незабележими. Не носете едновременно масивно и ярко колие с масивни и ярки гривни, защото по този начин визията ви изглежда претрупана.

Акцентирайте само на едното бижу Когато пръстенът ви е масивен, не слагайте и такова колие или обеци. Ако се накичите с масивен комплект бижута, рискувате да заприличате на коледна елха.

42e592fd59528ea43058d8a3df9b0ea3

Ако искате на поставите няколко гривни върху ръцете си, не носете и колие, но пък може да изберете красиви и масивни обици.

Пластмасовите бижута са за деца и тийнейджъри. Зрелите жени носят благородни метали и камъни.

Важно е също аксесоарите върху вас да се обединени от общ елемент, независимо дали е цвете, камък или определена фигура.

Chinese-Prettiest-Girl-Model-Jewelry