Модни класики, които трябва да имате в гардероба

Всички жени по света са запознати с модните класики, които никога не излизат от мода. Вещите, които винаги ще успяват да си проправят път към женския гардероб, са малката черна рокля, изисканите бели перли, полата тип молив и още много други.

И въпреки че няма абсолютно нищо лошо в тези класики, няма как да подминем с лека ръка съвременните алтернативи на вечните дрехи, които също блестят със свой собствен стил, според колегите от ezine:

Кожено яке

Много жени все още не смеят да изневерят на познатия ни до болка бежов тренчкот, чийто създател, Томас Бърбъри, го превърна в задължително облекло за всяка елегантна дама. Въпреки че се съчетава изключително лесно с почти всичко, типично лондонският шлифер има своята съвременна алтернатива, която не остава по-назад. Става дума за коженото яке, което определено има какво да ви предложи. Независимо на какъв цвят се спрете, може да го съчетаете както с дънки, така и с ефирна рокля.

a1c817028a5b8dddcd88faffa6706c5f

Обувки на равна подметка

Знаем, че нищо не може да се сравни с ефекта, който високите токчета постигат върху женския крак. Но освен това ежедневното носене на обувки с ток може да бъде съпътствано от най-различни неприятности. Вместо да се измъчвате, дайте на стъпалата си необходимата им почивка, като ги заместите с елегантни ботуши или балеринки на равна подметка. Макар да изглеждат най-добре с тесни дънки, те ще ви бъдат от огромна полза и при строгите офис визии.

22424b6ac49b1ddcd019236a3254cfb5

Жилетка

Практичността на жилетката събира все повече почитатели. През последните години тя започна да се предлага в наистина богата цветова гама. Така че не се притеснявайте да заместите скучното черно сако, което освен в офиса, се опитва да се наложи и в ежедневието, с някоя елегантна жилетка във всички нейни разновидности.

fashion-long-style-belted-with-hood-faux-fur-vest_30481