Ето кои са най-досадните навици на мъжете, с които колкото и да се борим, няма да успеем да ги изкореним:

Всяка жена мечтае за съвършения мъж, за онзи в сребърни доспехи на бял кон. Но дори и да го намерят, те винаги успяват да му намерят кусури, които се опитват да отстранят. Ако мислите, че можете лесно да превъзпитате и промените вашия мъж сте в голяма грешка. Мъжете също са обикновени хора, които са пълни предимства и недостатъци.

Жените обаче никога не се отказват да се борят с мъжете. Но пък в това постоянно съперничество има и нещо хубаво - поддържа страстта в техните взаимоотношения.

Ето кои са най-досадните навици на мъжете, с които колкото и да се борим, няма да успеем да ги изкореним:

Игра на видео игри

Мъжете на този век могат да стоят по цял ден на компютрите или пред смартфона и да играят някоя игра. Статистиката доказва, че мъжете играят видео игри твърде често. За да накарате един мъж да се откъсне от този въображаем свят, трябва да грабнете вниманието му и да го ангажирате с нещо много по-интересно. Можете да го мотивирате да спортувате заедно, да се разхождате в парка или да гледате любим филм. Но най-ефективният начин е секса.

102306384-playing-video-game.1910x1000

Скриване на вътрешните си чувства и емоции

Мъжете никога не изразяват чувствата си и случаите, в които са плакали се броят на едната им ръка. Те вярват, че потайността е най-добрият начин да се избегнат проблемите и да се предпазват от зли доброжелатели. Това тяхно качество е ужасно, защото няма как да разберем какво се случва с тях. Научно доказано е, че жените живеят по-дълъг живот, защото те не могат да пазят както положителни, така и отрицателни емоции вътре е себе си, както мъжете обикновено правят.

ZippedLips

Те си мислят, че жените са най-лошите шофьори

За съжаление, дори и много жени мислят така. Мъжете твърдят, че жената зад волана е обществена опасност. Този начин на мислене не е правилен, двата пола имат равни шансове да станат добри или лоши шофьори.

Носенето на едни и същи дрехи всеки ден

Как да не носят едни и същи дрехи, като те имат общо 6 тениски, 3 панталона и 2 чифта обувки. Мъжете мислят, че това е напълно достатъчно за да изглеждат страхотно. Но жените не са на това мнение.

161097954

Прекаленото забравяне

Проучването доказва, че много мъже страдат от прекомерно забравяне. Те често забравят рождени дни или годишнини. Те просто не намират малките неща за изключително важни като нас. Тази разсеяност може да бъде причинена от силна депресия, стрес или тревожност.