Е Дами спрете да се чудите, ами прочете кои са петте основни неща, които иска един мъж от вас!

Жените прекарват по-голямата част от живота си в опити да проумеят какво искат мъжете. Е Дами спрете да се чудите, ами прочете кои са петте основни неща, които иска един мъж от вас!

Мъжете искат умна жена, трудно е да прекараш живота си с някой, с когото не можеш да проведеш елементарен разговор. Затова спри да се правиш на глупавото момиче, което от нищо не разбира.

Мъжете искат забавна жена, така с която да може да се смее до сълзи. Не е важно само да се смееш на шегите, които не разбираш, но и да успяваш да го размиваш. Следващия път, когато си направи шега с вас на публично място, не се връзвайте на, ами се пошегувайте и вие.

o-WOMAN-MAN-BED-SMILING-facebook

Мъжете искат независима жена. Това не означава да се превърнеш в мъж, които никога не моли за помощ и никога да не плаче. Мъжете просто искат жената до тях да има собствени интереси, виждания за живота, приятели, цели, да има собствен живот. Жена, която знае как да се справя, емоционално и финансово, е много възбуждаща. Той иска да ти е партньор, а не детегледачка.

Мъжете искат жена, която да е секси. Колкото и да си мислиш, че външния вид няма значение, грешиш! Физическото привличане е сериозна част от връзката. Това не значи да изглеждат като Топ модел. Всички мъже си падат по определен тип – ниски, високи, с големи дупета, с плоски гърди. Номерът е да намериш този мъж, който си пада по твоя тип.

Мъжете искат жена, която да ги иска
. Да се правиш на недостъпна е тъпо. Един или два пъти е ОК, след като вече сте двойка няма нужна от излишни преигравания. Ако се интересуваш, кажи му. Не само ще го оцени, а и ще му хареса. Та кой не иска да го искат.

man-proposing-to-woman1