Жените трудно се доверяват и стават интимни с мъжете. Има някои начини да я предразположиш да се отпусне и да разкрие душата си пред вас.

Често когато се заговори за интимност първото нещо, което изкача в главата на мъжете е секс. Това обаче не се отнася и за жените. За тях сексът не е изобщо най-интимният момент, когато са с любимия.

Интимността означава близости въпреки че със сигурност сме си достатъчно близки по време на секс, психически можем да бъде на километри един от друг и пак да сме интимно свързани. Истинската интимност разчита на познанието – да познаваш някого толкова добре, ако не и повече от самия него.

Жените трудно се доверяват и стават интимни с мъжете. Има някои начини да я предразположиш да се отпусне и да разкрие душата си пред вас. Ако искате да опознаете една жена повече от колкото тя ви допуска до себе си, опитайте следните неща:

 

4931-13


  • Не пропускайте да ѝ напомняте, че е красива. Жените често се притесняват за външния си вид и мразят образа в огледалото. Когато една жена знае, че я намирате за толкова зашеметяваща – отвътре и отвън, тя никога няма да се усъмни в вашата връзка и ще ви се отдаде напълно. Доверието е най-интимното нещо, което двама души могат да споделят. Но никога не използвайте комплиментите, за да получите секс.  • Бъдете романтични и напишете на своята половинка любовно писмо. Жените обичат да им се обясняват в любов. Така ако някой път я ядосате, тя винаги ще има какво да прочете и да ви прости. Не е необходимо да сте Шекспир за да напишеш хубаво писмо. Нека писмото да има за цел да обясни на любимата ви, че тя е вашият свят.


8449a4358d

  • Един от най-добрите начини да станеш по-интимен с половинката си, да я опознаеш и започнеш да разбираш по-добре, е да предприемете дълго пътуване заедно. Не просто един уикенд, а минимум две седмици.Интимността означава да се доближиш до другия и няма по-добър начин да разбереш една жена от това да се „хвърлиш” в необичайна ситуация. Хората са много добри в поддържането на фасади, когато се чувстват комфортно, заобиколени от позната среда. Ето защо заведете любимата си в неизвестното, в непознатото и ще я видите в най-интимните ѝ моменти – моменти, в които тя е длъжна да се запознае с новото и да предприеме съответните решения и реакции.  • Бъдете с нея и в най-неприятните и моменти. Примерно, когато е болна направете ѝ супа, отиде до аптеката за нея и други подобни жестове.


sanownik_com_Animals_15858

  • Лесно е да спиш в едно легло с любимата жена, но никак не е лесно това да се случи без секс. Прегръщайки една жена нежно, без излишни намерения, означава, че чувствата ви се простират отвъд нормалните либидо копнежи, от които страдат мъжете. Когато просто прегръщате една жена, защото я обичате, това означава, че имате нужда от близост с нея, защото тя ви прави щастлив.Този вид щастие трае повече от една нощ – то продължава цял живот.