Валерия Симеонова подбра за вас най-интересното от блоговете за гримиране

Убедена съм, че всяка съвременна млада дама често се обръща към сайта за видеосподеляне Youtube, за да се зареди със свежи и полезни идеи за грима и прическата си.
Знаете ли, обаче, че освен чуждестранните лица, които гледате в Youtube, има и български момичета, които могат да ви научат на хитринки в макиажа?

 

1. MakeUpButHow (Ели)
Тази дама с изключително нежно излъчване по образование е преводач, но гримирането е истинската й страст. Ели ще бъде ваш много добър съветник за грима както в ежедневието, така и за специалните поводи.
Има собствен онлайн магазин, от където можете да се сдобиете с продукти изпробвани и одобрени от нея. 

2.  Murfeishun (Мариета)
Нарича отношението си към грима страст, любов и мания. Мариета е варненка, но в момента учи архитектура в Испания. А докато тя е там, вие можете да разгледате канала й, от който да научите хитринките в изкуството на грима.

 

3.  Ivana Alexandrova (Ивана)
Използва обръщението „дриймъри” към своите последователи, има страхотно излъчване и много готини татуировки. Залага на по-класическите визии, като червеното червило е задължително.  В клиповете си споделя любимите й продукти, първи впечатления за нови такива, както и съвети за бъдещи булки.

 

4. Natalismakeup (Наталия)
Чаровната блондинка по професия е журналист и отскоро се занимава с изкуството на грима. Всичките съвети, които ще получите от нея са базирани на много експерименти и личен опит. Наталия може да ви научи как да прикриете несъвършенствата по лицето си, да направите устните си да изглеждат по-обемни, нослето по-тънко и много други неща, само ако посетите канала й.

 

5. Boryana Stefanova (Боряна)
Последна в представянето, но не и по популярност, е Боряна, която е единственият професионален гримьор в списъка. Ако сте съвсем начинаещи, чрез нейните видеоуроци ще получите експертни съвети за основите на грима.
Благодарение на Боби, по-напредналите ще успеят да пресъздадат визиите на холивудски красавици като Анджелина Джоли, Меган Фокс, Ева Лонгория и др. Освен грим, Боби предлага и интересни идеи за прически и маникюр.